AVG Richtlijnen:

AVG Richtlijnen:

In de hele EU geldt vanaf 25 mei 2018 dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Welke gegevens worden verzameld door ons
Het gaat hierbij  o.a. om de volgende gegevens:
Naam, adres, postcode en woonplaats, mailadres, geboortedatum, ( eventueel) uw huisarts.

Bewaren en delen van gegevens
Uw gegevens worden uitsluitend overlegd, als dit nodig is voor het uitvoeren van uw (pedicure-)behandeling. Uw persoonlijke gegevens worden niet met derden gedeeld die hier niets mee te maken hebben.

Wel hebben wij uw toestemming nodig!
Voor ons dagelijks werk hebben wij uw gegevens nodig, bijvoorbeeld om onze producten en diensten te verbeteren. Zonder uw gegevens kunnen wij dit niet. Dit extra verzoek om toestemming is nodig in verband met de nieuwe wet AVG. 

Indien u niet wiltdat wij uw gegevens voor de genoemde doeleinden gebruiken (en dit doen wij uitsluitend als het van toepassing is) dan verzoeken wij u ons dit per mail kenbaar te maken.Wij zullen u dan verwijderen uit onze administratie en uit ons bestand clientgegevens. Uw mail kunt u sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij vertrouwen erop, u hiermee correct te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Joke Tanis

Pedicureprakrijk Jokesvoetenwerk

 

Privacy verklaring: